Veel gestelde vragen

Om uw account op te laden gaat u in de software naar "Credits bestellen". Hier kan u dan het aantal credits kiezen dat u wil aankopen. Vervolgens kan u de betaalmethode kiezen : Ontvang een digitale factuur, wanneer deze betaald is zullen de credits toegevoegd worden aan uw account. Of betaal direct online via iDeal, Paypal, Visa, Mastercard of Bancontact. De credits worden dan direct toegevoegd aan uw account. Na afloop van iedere bestelling ontvangt u een factuur in PDF.

Een bericht kan tot 160 karakters zijn. Dan kost het u 1 credit. Wanneer u meer dan 160 karakters wil gebruiken zullen er per 160 extra karakters 1 credit toegevoegd worden aan de prijs van een SMS bericht.

Nee, het gebruik van onze software is geheel kostenloos. Wij rekenen enkel credits aan wanneer u berichten wil versturen

Dit wil zeggen dat het bericht is verzonden naar de operator, maar dat er nog geen afleverrapport beschikbaar is. Het is mogelijk dat uw bericht reeds afgeleverd is of dat het in de wachtrij staat om afgeleverd te worden.

Natuurlijk, iedereen kan klant worden bij Textsender. Het enige wat u moet doen is uw adresgegevens invullen omdat wij deze nodig hebben voor de facturatie. Bij bedrijf mag u gewoon uw naam en voornaam invullen.

Dit kan natuurlijk ook. U kan zelf een afzendernaam aanmaken en deze gebruiken. Let wel op : Sommige operatoren blokkeren afzendernamen. Ons systeem zal dan de afzendernaam automatisch veranderen naar 11111111111.

Dit kan door middel van onze API. Neem hiervoor contact met ons op via info@textsender.be voor de basisfunctionaliteiten. Wanneer u functionaliteiten zoekt die niet voorzien zijn kunnen wij deze op maat maken.

Neen, wij verbinden ons ertoe om geen nummers door te geven aan derden. Ook zullen wij nooit SMS mailings versturen naar uw contacten.

Een 'keyword' is geactiveerd binnen de 3 werkdagen.

U kan ons een factuur toesturen (BTW-nummer verplicht!) na elke kalendermaand bij het bereiken van het minimum bedrag van 100 € en met een vervaldatum van 60 dagen. (Operatoren betalen pas uit na ± 60 dagen)

De berichten komen in de "Inbox" terecht. De ontvangen berichten kunnen tevens doorgestuurd worden naar uw email en/of uw applicatie via een HTTP-GET.

Neen, dit is niet mogelijk. Een shortcode is lokaal per land. U heeft hiervoor een Nederlandse keyword/shortcode nodig.

Staat uw vraag er niet tussen? Stuur ze ons dan door via info@textsender.be of via het contactformulier. Dan voegen we ze toe.

PROBEER TEXTSENDER NU ZELF

Maak gratis je account aan en ga onmiddellijk van start met het testen van Textsender. Met je testaccount kan je gratis 5 smsen versturen en zo het gemakt van Textsender uitproberen.