Functionaliteiten

Goede communicatie met de opdrachtgever en binnen het bedrijf, dat zijn twee fundamentele factoren waarvan business development afhankelijk is. SMS-berichten maakt het mogelijk om de partners, werknemers of klanten te informeren op een efficiënte en effectieve manier, over alle belangrijke kwesties die van invloed zijn op relaties. De informatie die rechtstreeks naar de mobiele telefoon gestuurd wordt is voordelig zowel in kleine

en middelgrote bedrijven als in de internationale bedrijven. Hierdoor wordt een bedrijf dat SMS-berichten gebruikt voor internet en externe communicatie dikwijls gezien als een progressief bedrijf dat gebruik maakt van moderne technologieën in het bedrijfsleven. Textsender geeft een mogelijkheid om SMS-berichten te verzenden naar meerdere ontvangers via onze online SMS gateway en API interface.

SMS berichten versturen

Het verzenden van SMS-berichten is een basis en de belangrijkste dienst van iedere SMS-aanbieder en de keuze van de juiste partner is nooit gemakkelijk. Wij bieden een snelle en betrouwbare SMS gateway die de volgende functies en voordelen heeft:

De voordelen
 • wereldwijde dekking
 • het verzenden van SMS via online SMS gateway of API
 • mogelijkheid om SMS-berichten te versturen met een eigen afzendernaam (max. 11 tekens of uw telefoonnummer)
 • snel versturen (tot 100 SMS/seconde)
 • verschillende Short Message Services soorten (geplande SMS, gepersonaliseerde SMS flash SMS, enz.)
 • volledige, real-time rapportage van verzonden SMS-berichten op het platform
 • SMS-bericht lengte tot 6 delen
 • uptime 99,8%

Bulk SMS versturen

Textsender biedt Bulk SMS diensten voor reclame, promotie of informatie te versturen naar milioenen ontvangers in het GSM netwerk gebruik makend van de nummers uit hun database van klanten die hiervoor toestemming gaven. Ons uitgebreide systeem maakt het mogelijk om gepersonaliseerde campagnes te versturen of de inhoud van deze advertenties aan te passen aan de verschillende groepen ontvangers in 1 enkele Bulk SMS.

Na het verzenden van de Bulk SMS wordt er een rapport gegenereerd van alle telefoonnummers met de informatie over de aflevering van de berichten. Massa SMS versturen is mogelijk via onze online gateway. U kan een ongelimiteerd aantal nummers opladen via CSV of Excel. Voordelen van Bulk SMS

De voordelen
 • De mogelijkheid om rechtstreeks consumenten te bereiken met de reclame-informatie in een hoog tempo op het meest geschikte moment dat in verband staat met het doel van de pomotie. Dit vergroot de kansen op een positieve reactie op een marketing boodschap.
 • De mogelijkheid om de verkoop, naamsbekendheid en klantenbinding te verhogen met de juiste voorbereiding en Bulk SMS realisatie.
 • Merkpositionering als een high-tech bedrijf, die communiceert met de consument op een manier die natuurlijk is voor hen vandaag.

Verjaadags SMS'en versturen

Textsender biedt u de mogelijkheid om via onze SMS gateway verjaardagsberichten te versturen. U kan per groep een bericht instellen dat gepersonaliseerd zal worden verstuurd op de juiste datum. Het tijdstip waarop het bericht moet verstuurd worden kan u ook instellen.

De voordelen
 • Vergeet nooit meer iemand zijn/haar verjaardag.
 • Mogelijkheid om dit te koppelen aan acties. Bvb Gelukkige verjaardag [voornaam], je krijgt 10% korting met deze code als cadeau.

Mail 2 SMS

Textsender biedt Mail2SMS diensten aan om het onze klanten nog gemakkelijker te maken. Mail2SMS maakt het mogelijk om een SMS bericht te sturen door gewoon een e-mail te versturen naar ons adres. Het bericht wordt automatisch verstuurd.

De voordelen
 • Je hoeft niet telksens naar de applicatie te gaan
 • Tijd besparen

Spraak SMS systeem

Met spraak SMS is het mogelijk om gesproken berichten (Text to speech) naar mobiele en vaste telefoonnummers te versturen.

De ontvanger wordt gebeld door ons platform, indien de klant opneemt wordt het tekstbericht gesproken door een spraakcomputer. Indien de klant bezet is of niet tijdig opneemt zal ons systeem automatisch na 10 minuten een nieuwe poging doen en dit 5 keer. Wanneer ons systeem verbinding maakt met een voicemailbox, zal het bericht worden achtergelaten op de voicemailbox.

Ook is het mogelijk om Text to Speech via een API te gebruiken. Voor de Text to Speech-berichten ontvangt u tevens uitgebreide afleverrapporten.

Spraak SMS is beschikbaar in het Nederlands en Engels.

Kostprijs

Spraak SMS is een onderdeel van Textsender. Een telefoongesprek kost 5 credits.

SMS ontvangen met de SMS inbox

Soms is het handig om interactie in uw SMS toepassingen in te bouwen. Door middel van onze SMS inbox kan u SMS berichten ontvangen en hier enige acties mee ondernemen. Wij bieden u een oplossing zonder gebruik te hoeven maken van shortcode- premium diensten.

Het is dus mogelijk om berichten te ontvangen die naar een gewoon GSMnummer verstuurd worden. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het ontvangen van deze berichten:

De voordelen
 • bericht bekijken in uw Textsender software
 • ontvang een e-mail met de inhoud van het bericht
 • verwerk het bericht in uw eigen software door middel van een API (script)
 • maatwerk in samenwerking met Textsender. Heeft u een commercieel idee waar wij in kunnen meehelpen horen wij het graag van u.
Kostprijs

De kostprijs van een sms ontvang (inbox) systeem is 450 €/jaar excl BTW. U kan zelf een simkaart aanleveren of wij kunnen hier ook voor instaan.

SMS API

Via de SMS Api is het mogelijk om uw eigen software te verbinden met Textsender. Textsender beschikt over een basis API voor het versturen van SMS berichten. Maar het is ook mogelijk om op maat gemaakte functies aan te vragen. Dit is een gratis service!

Heeft u een probleem maar weet u niet direct de oplossing? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Verkoop SMS diensten aan uw klanten.

Met de SMS reseller is het mogelijk om onze SMS Software te verdelen aan uw klanten. Wij bieden u het volledige software pakket aan als whitelabel.

U bepaalt zelf uw huisstijl en logo en u kan de prijzen aanpassen naar uw klanten toe. Nergens zal er een verwijzing naar Textsender te vinden zijn.

De voordelen
 • Whitelabel sms software
 • Bepaal zelf uw tarieven
 • Stel uw eigen huisstijl en logo in

PROBEER TEXTSENDER NU ZELF

Maak gratis je account aan en ga onmiddellijk van start met het testen van Textsender. Met je testaccount kan je gratis 5 smsen versturen en zo het gemakt van Textsender uitproberen.